Nexo і Mastercard запускають платіжну картку з підтримкою криптовалюти

Читати на RU

Платформа для кредитування на основі блокчейну Nexo та Mastercard запускають платіжну карту Nexo Card, яка підтримує криптовалюту. Про це йдеться на сайті Nexo.

  • Картка дозволяє витрачати криптовалюту, не продаючи її. Картка прив’язана до кредитної лінії Nexo Instant Crypto Credit Line і вже працює в країнах Європейської економічної зони.
  • Це означає, що кошти для покупок надходять з доступної кредитної лінії, а портфель криптоактивів залишається. Тобто користувач використовує криптовалюту як заставу, витрачаючи її вартість. Nexo дозволяє використовувати як один актив, так і кілька криптовалют.
  • Nexo дозволяє 10 разів на місяць зняття коштів у банкоматах без комісії з місячним лімітом до €10 000. Також карта не стягує комісію за конвертацію валют до суми в €20 000.
  • В компанії кажуть, що Nexo Card — «перша в світі» карта, яка працює таким чином. Однак криптобіржа Binance запустила свою карту Binance Card в Європі ще в 2020 році. Вона працює, як традиційна дебетова карта. Тобто користувачам не потрібно вручну конвертувати криптоактиви у фіатні валюти для оплати покупок. Відмінність Nexo Card в тому, що вона працює, як кредитка, а криптовалюта на рахунках користувачів — це застава за кредитні кошти.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук