Розробник «єБайрактар» випустив гру, в якій трактор краде військову техніку РФ

Читати на RU

Максим Матяш, Project Manager iLogos Game Studios, опублікував свій новий проєкт Steal Russian Tank — гру, в якій український трактор краде російські танки. Про це повідомляє портал DOU.

  • Максим Матяш був одним з розробників гри «єБайрактар» для застосунку «Дія». У ній користувач може спробувати себе в ролі оператора бойового безпілотника «Байрактар».
  • Нова гра вже вийшла в App Store та Google Play
  • Механіка Steal Russian Tank побудована на класичній грі у змійку. Тільки тут треба керувати трактором та збирати танки. У змійці з’являються елементи, які тобі треба поглинути, а в грі Максима виїжджають танки та виходять з ладу, або у них закінчується бензин.
Фото: DOU

«Я займався розробкою гри у вільний від роботи час. Близько тижня, вечорами та вихідними трошки, але навіть не кожен день. Моє завдання було зробити гру якнайшвидше, щоб не влаштовувати «довгобуд»», — каже Матяш.

Після початку повномасштабної війни в мережі набув популярності мем про «Тракторні війська». Так називали українських фермерів, які тракторами буксирували покинуті росіянами танки. Для прикладу на Сумщині місцеві мешканці викрали два трофейні танки Т-72.

Раніше в застосунку «Дія» з’явилася гра «єБайрактар». В ній потрібно наводити ціль та збивати ворожі танки і бойові машини. При цьому, задача гравця – не дати їм пройти через українські блокпости. Чим довше «оператор Байрактару» справляється з задачею, тим швидше просувається техніка. За кожну збиту машину нараховуються бали, а результати усіх гравців відображаються у турнірній таблиці.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук