CyberBionic Systematics запропонувала українцям свої відеокурси з програмування безкоштовно

Читати на RU

Українська компанія CyberBionic Systematics відкрила безкоштовний доступ до всіх своїх курсів з програмування для українців. Пропозиція діятиме впродовж місяця з моменту реєстрації.

Компанія також пропонує безкоштовні уроки з тренером по HTML5+CSS, C#, Python та Java в онлайн-форматі. Як отримати доступ до безкоштовного навчання – в нашому матеріалі.

Що за курси

Компанія пропонує українцям безкоштовно пройти навчання з 4 експрес-програм, які проводяться тренерами на YouTube у режимі live. Також компанія пропонує всім українцям повний доступ до вже готових відеокурсів ITVDN (всього більше 230 курсів).

«Щоб підтримати тих, хто має можливість і бажання навчатися програмуванню, але не має коштів на платне навчання, ми створили у березні новий YouTube-канал CodeUA і оголосили про набір на безкоштовні курси HTML5, CSS3 та C#. Це найпростіші стартові курси для початківців, перші сходинки на шляху веб розробки і .NET розробки», – розповіла AIN.UA директор з маркетингу у CyberBionic Systematics і ITVDN Ірина Музика.

Курси стартували 21 березня, але долучитися до них можна у будь-який момент. Доступ можна отримати після реєстрації. За даними компанії, на безкоштовні курси вже зареєструвались понад 18 000 українців.

  • Онлайн-курс з верстки «HTML5 та CSS3 Стартовий»: 10 занять по 2 години кожне у відеоформаті. Зареєструватись на курс можна тут. Програма розрахована на новачків. Викладання – українською мовою. Курс буде доступний безкоштовно до кінця травня. Підтримка студентів здійснюється у Telegram-каналі.
  • Онлайн-курс «C# Стартовий»: 10 занять по 2 години кожне у відео-форматі. Зареєструватись на курс можна тут. Програма розрахована на новачків. Викладання – українською мовою. Курс буде доступний безкоштовно до кінця травня. Підтримка студентів здійснюється у Telegram-каналі.
  • Повний доступ до відеокурсів з програмування на ITVDN. В бібліотеці – 230 курсів на понад 20 напрямків, доступ до яких надається після реєстрації безкоштовно на місяць. Після цього можна буде придбати доступ ще на три місяці за $25.
  • Також компанія анонсувала запуск ще двох онлайн-курсів на YouTube по Python та Java. Це також будуть стартові програми на 10 лекцій, які тренери CyberBionic викладатимуть безкоштовно. Реєстрація на Python вже розпочата, на Java оголосять найближчим часом.

Що таке CyberBionic Systematics

  • Компанія ТОВ «Кібербіонік Систематікс» зареєстрована в Україні, головний офіс знаходиться у Києві, але зараз він закритий і всі працюють відділено.
  • Навчальний центр інформаційних технологій CyberBionic Systematics був створений в 2007 році. З тих пір по даним компанії, курси CyberBionic Systematics пройшли 35 000 осіб.
  • Компанія співпрацює з багатьма українськими ІТ-компаніями, в яких пропонує працевлаштування кращим студентам. Серед них GlobalLogic, EPAM, Luxoft та інші.
  • У CyberBionic Systematics понад 50 різних онлайн-курсів. Найбільшою популярністю користуються 4 напрямки: FrontEnd, .NET, Python і Java.
  • Ціна курсів залежить від насиченості програми. Наприклад:

«Таких знижок у нас не було ніколи. Ми працюємо зараз для того, щоб зберегти команду, навчальний центр. Коли почалася війна, навчальний центр змушений був припинити всі навчальні процеси. На той момент у нас було 28 груп. Частина наших викладачів і студентів пішли у ЗСУ та тероборону, частина виїхали з країни. І тільки у кінці березня з’явилися перші запити від студентів про відновлення навчання, – розповіла Ірина Музика.

— У довоєнний час ми щомісячно набирали 6-8 груп на спеціальності, до 20 осіб у кожній групі. Зараз ми намагаємося зібрати перші платні групи, але це надзвичайно складно під час війни. Доходи у березні були нульові, у квітні сподіваємося на краще і робимо все для запуску нових груп. Але про результати говорити зарано».

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук