KOLO запускають благодійну підписку — 6000 грн в місяць

Читати на RU

Фонд допомоги армії KOLO, який заснували топи українських IT-компаній, запускає можливість регулярної підписки. Послугу поки тестують, але вже можна стати підписником.

  • Як повідомив один із засновників KOLO Павло Педенко, зараз підписниками можуть стати перші 1000 учасників. Вартість підписки — 6000 грн в місяць, тобто 200 грн в день. 
  • 100% грошей з підписок піде на допомогу армії.
  • Кожен підписник отримує доступ до закритої спільноти «KOLO Друзів», де команда фонду викладає фото від тих, хто отримує допомогу. 
  • Оформити підписку можна на сайті фонду.

«Сидиш такий у офісі, сумуєш, що до тероборони не взяли. У «KOLO Друзів» прилітає інформація про те, що за допомогою дрону, який ти допоміг купити, оркам накидали 40 мін на голову. Настрій покращується», — каже Педенко.

За принципом підписки працюють і інші благодійні фонди. Наприклад «Повернись живим» збирає регулярні донати через платформу Patreon. Напередодні повномасштабного вторгнення  «Повернись живим» став найбільшим проектом на Patreon за сумою щомісячних платежів і збирав по $210 000 в місяць.

Пізніше платформа видалила сторінку «Повернись живим», адже «зібрані через неї кошти не можна витрачати на щось, що пов’язане зі зброєю чи військовою діяльністю». Українців обурила така позиція Patreon і вони засудили компанію. 

KOLO не використовують сторонніх платформ для збору коштів, тому зможуть уникнути таких проблем.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук