Binance обмежить доступ користувачам з РФ

Читати на RU

Компанія Binance, що оперує найбільшою однойменною криптовалютною біржею в світі, апелюючи до п’ятого пакета санкцій ЄС проти росії, запровадила нові обмеження для РФ. З 25 квітня усі акаунти, на яких зберігаються криптоактиви вартістю понад 10 000 євро, будуть заблоковані.

  • З рахунків, що підпадають під санкції, користувачі зможуть лише знімати кошти. Інші операції, зокрема — торгівля чи внесення активів, будуть недоступні. Це стосується всіх активів, що зберігаються на Earn Wallet.
  • Під обмеження підпадають акаунти громадян росії, фізичних та юридичних осіб, що проживають чи зареєстровані у РФ.
  • Водночас Binance продовжує працювати в росії і не планує припиняти роботу там. Користувачі з РФ зможуть створювати акаунти та здійснювати усі операції, якщо баланс на рахунку не буде перевищувати 10 000 євро.

Припинення роботи на даний момент не планується, але, як повідомлялося раніше, ми продовжуємо стежити за політичною ситуацією і заявляємо, що якщо міжнародне товариство ще більше розширить санкції, ми також будемо їх застосовувати, — йдеться у тексті санкцій, який опублікував Ігор Перція на своїй сторінці Facebook.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук