Rozetka відновила роботу 118 точок видачі по Україні

Читати на RU

Станом на 20 квітня 2022 року Rozetka відновила роботу 118 з 270 точок видачі товарів. Про це AIN.UA повідомили представники компанії.

  • Зокрема, мова про 48 міст України. До списку увійшли також Харків, Чернігів, Суми. Як зазначають в компанії, планується відкриття точок видачі в найбільш постраждалих від бойових дій регіонах Київщини.
  • Які точки видачі працюють, клієнти можуть дізнатися на сайті.
  • Доставка замовлень на точки видачі, як і раніше, — безоплатна.
  • Пункти працюють за графіком: 10:00–18:00 (залежно від зони воєнних дій).
  • В Rozetka уточнюють, що до війни в Україні було 270 точок видачі. Таким чином, компанія відновила роботу майже половини з них.
  • Ритейлер також повернув власну доставку в Києві, Львові, Одесі, Дніпрі. Замовлення доставляються у всі активні відділення «Нової пошти» та «Укрпошти».

«Насамперед точки видачі зосереджені на замовленнях, зроблених через сайт та товарах першої необхідності, побутовій хімії, товарах гігієни, зоотоварах, дитячому харчуванні тощо. З 12 квітня знову відкрився флагман бренду — найбільший магазин на проспекті Степана Бандери в Києві», – коментують представники Rozetka. 

Владислав Чечоткін зазначає, що найбільше щастя для компанії у важкі часи — можливість знову повертати людей до роботи. Згідно з його словами, за черговий тиждень квітня “ще 400 фахівців знову вийшли на свої робочі місця, а Rozetka продовжує зростати”.

Нагадаємо, через повномасштабну війну розпочату РФ, компанія Rozetka переживає непрості часи. Як раніше вже розповідав її засновник, компанія практично зупинила свою діяльність: заблоковані склади, знищені магазини, доставка, що не працює. Оборот впав з 4 млрд грн до 23 млн.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук