Сервіси доставки Cooker і Goodex більше не працюють

Читати на RU

20 квітня 2022 року стало відомо, що сервіси доставки Cooker і Goodex в Україні більше не працюють. На це звернуло увагу видання dev.ua.

Про те, що Cooker призупинив діяльність на своїй сторінці у Facebook, повідомив директор з розвитку сервісу Віталій Яніцький. Зокрема, він уточнив, що «проект законсервований». Одночасно Яніцький не виключає, що діяльність Cooker буде відновлена:

«Але в якомусь форматі, можливо, буде запущений невдовзі»

Віталій Яніцький.

Також стало відомо, що Яніцький залишає Cooker. Згідно з постом, Віталій планує й надалі розвивати Quick commerce в Україні, однак поза проектом.

«Дякую команді Cooker, партнерам, та кожному окремо, хто допомагав розвивати Quick commerce в Україні. Іду далі створювати круті продукти та розвивати нові проєкти! coming soon», — написав він.

Онлайн-супермаркет Cooker запустився в Києві в 2020 році. За допомогою платформи можна було замовити товари від постачальників, оформивши доставку. Онлайн-магазин працював по формату dark store — товари знаходились на станціях, на яких комплектувалися замовлення. Детальніше про проект AIN.UA розповідав раніше.

Також за інформацією dev.ua, зупинив діяльність аналогічний сервіс бізнесмена Владислава Савченко – Goodex. Про це він особисто повідомив видання, заявивши: «Ми не функціонуємо». При цьому, частина бізнесу Савченка в Польщі активно працює, повідомляє dev.ua. 

Владислав Савченко, засновник компанії Powercode, запустив Foodex24 навесні 2020 року. У вересні 2021 року компанія заявила про купівлю сервісу Fresh Food за $300 000 та перейменування бренду на Goodex. В 2021 році запустився онлайн-супермаркет та система дарксторів у польському місті Бидгощ. Останній працює під брендом Foodex24.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук