Український розробник створив гру, де потрібно утилізувати техніки окупанта

Читати на RU

Гра називається «Все буде Україна», пограти в неї можна за посиланням. В ході гри потрібно утилізувати різні види техніки окупанта, повідомляє портал DOU.

  • Замість реклами у ній з’являються інформаційні листівки ДСНС про вибухові пристрої, які зараз можна знайти на вулицях.
  • Також є інформація від ЗСУ про вразливі місця ворожої техніки. Ці оголошення з’являються на екрані у випадковий час в діапазоні 30-60 одиниць знищеної техніки.
  • Основне призначення гри — заклик до підтримки волонтерських рухів та ознайомлення з інформацією про потенційно небезпечні предмети.
Фото: DOU

«Я артист цирку. Програмуванням займався переважно як хобі. Розробляв застосунки для власних потреб. Здебільшого це бекенд додатки на PHP, Telegram-боти», — розповідає розробник.

Це вже не перша гра на тему війни, яка з’явилася в Україні за останні два місяці. В квітні розробники створили гру в стилі Street Fighter, де Маск лупцює путіна. До того українець створив Ukrainian fArmy — гру, у якій трактори захоплюють ворожу техніку. 21 березня в застосунку «Дія» з‘явилася онлайн-гра. У ній кожний охочий може спробувати себе в ролі оператора бойового безпілотника «Байрактар»

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук