Ігри в Ubisoft Store тепер можна купувати за гривні

Читати на RU

Ubisoft Store в Україні перейшов на регіональні ціни. Так, якщо до війни ціни для українців вказувалися в російських рублях, зараз придбати гру можна за національну валюту – гривні. На це звернуло увагу в ITC.

Ціни на ігри в українській валюті з‘явилися в інтернаціональному Ubisoft Store за посиланням. До того ж, вказані саме регіональні ціни, а не конвертовані з іншої валюти (євро/долар), помітили в ITC.

Зображення: Ubisoft Store

Як Ubisoft заявила ще на початку березня 2022 року, також планується запуск повноцінної української версії магазину. Тоді ж компанія оголосила про припинення продажів в країні-агресорці росії.

На момент публікації новини, якщо перейти посиланням майбутнього стору, з’являється наступне повідомлення: «Ми запускаємо український магазин Ubisoft для користувачів з України. Новий магазин буде доступний протягом наступних кількох днів». Точна дата запуску невідома.

Зображення: https://store.ubi.com/ua

Також журналісти ITC помітили, що в Україні більше не доступна підписка Ubisoft+. Зокрема, у 2020 році на сервіс жалілися користувачі через випадки повторного зняття коштів. Як помічають користувачі в коментарях, наразі українські підписники втратили можливість продовжити підписку. Передбачається, що оформити Ubisoft+ можна буде з офіційним запуском українського стору.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук