Intellias відкриває розробницький центр у Болгарії

Читати на RU

Українська ІТ-компанія Intellias продовжує міжнародну експансію і на початку літа 2022 року планує відкрити розробницький центр у Софії, столиці Болгарії.

  • У планах Intellias — до кінця 2022 року найняти щонайменше 40 місцевих ІТ-фахівців, що спеціалізуються на Java, .NET, DevOps, AQA та інших технологіях. Наразі уже відкриті вакансії Senior .NET Web Developer, Senior, Engineer – Typescript/Node.JS та Senior Java Developer.
  • Серед проектів, над якими працюватиме болгарський офіс Intellias — рішення для навігації та автономного водіння, яке українська компанія розробляє разом з автомобільним гігантом HERE.
  • Раніше в компанії повідомили, що квітені-травні 2022 року нові офіси з’являться у Варшаві, Вроцлаві та Гданську. ІТ-хаб Intellias також відкриється у столиці Хорватії Загребі.

Про Intellias 

Intellias — одна з найбільших українських ІТ-компаній, яка об’єднує понад 2500 спеціалістів. Розробницькі центри компанії розташовані в Україні та Польщі. Технологічними продуктами, які розробляють інженери Intellias, користуються понад 2 млрд людей.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук