Wirex відкрив доступ до криптовалютних карток українцям в ЄС

Читати на RU

Британська фінтех-компанія Wirex з 15 квітня 2022 року відкрила доступ до криптовалютних карток українцям в ЄС. Зокрема мова про тих, хто вимушено змінив місце проживання в зв‘язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну. Про це AIN.UA повідомили представники Wirex.

У Wirex зазаначали, що українці, які через війну знаходяться у країнах Європи, можуть без обмежень користуватися Wirex App, а також оформлювати фізичні картки Wirex. Останні надають можливість сплачувати товари та послуги криптовалютами й фіатними грошима. Оформлення дебетової картки Wirex для українців є безкоштовним.

“Раніше ж для користувачів з України був доступним лише крипто-функціонал продукту – безперешкодна купівля та обмін криптовалют, поповнення акаунтів з карток українських банків та створення накопичувальних Х-рахунків. Основна мета оновлення – дати свободу дій українцям з карткою Wirex та зробити функціонал застосунку аналогічним до того, який вже діє у країнах Євросоюзу”, – коментують у Wirex.

З оновлень функціоналу зокрема є:

  • Exchange – сервіс, що дозволяє обміняти будь-яку цифрову валюту на фіатну та навпаки без додаткових комісій;
  • X-tras – вибір типу підписки;
  • X-accounts – опція, яка дозволяє створювати депозити у криптовалюті під 12% річних у WXT;
  • Send Money To Contact – можливість надсилати та отримувати кошти контактам з телефонної книги;
  • Crypto in/out transactions дозволяє відправляти або приймати криптовалюти на рахунку. Маючи адресу свого Bitcoin-гаманця (є в застосунку за замовчуванням), користувач зможе отримати переказ від інших людей. У додатку доступні понад 40 різних криптовалют;
  • Wirex – Principal member MasterCard, тому українці в країнах Європи можуть замовити платіжні картки Wirex.
  • Розробники прибрали комісії при знятті готівки у банкоматах.

Додаток доступний для завантаження з App Store та Google Play Store. З-поміж іншого, у нього додали підтримку української мови. Однак розробники наголошують, що вибір мови автоматично синхронізується з мовою інтерфейсу пристрою користувача.

Для того ж, щоб оформити платіжну картку Wirex, достатньо вказати у застосунку поточну європейську адресу та пройти верифікацію за закордонним паспортом або ID-карткою.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук