Bolt розпочала сезон електросамокатів у Львові

Читати на RU

Не зважаючи на воєнний стан, 28 квітня 2022 року компанія Bolt відкрила сезон електросамокатів у Львові. Раніше самокати з‘явилися й на вулицях столиці. Як і в Києві, орендувати електротранспорт Bolt у Львові можна за зниженими тарифами. Про це AIN.UA розповіли представники компанії.

Як зазначили в Bolt, під час воєнного стану у Львові спостерігається підвищене навантаження на транспортну інфраструктуру, оскільки до міста приїхала велика кількість внутрішньо переміщених осіб. Також електросамокати зарекомендували себе як популярний вид мікротранспорту для пересування на короткі відстані ще в 2021 році, додали в компанії.

Щоб підтримати українців під час війни, Bolt встановив знижені тарифі: від 5 грн за розблокування та 1,5 грн за кожну хвилину користування транспортним засобом.

Зображення в матеріалі: Bolt

У додатку Bolt також позначено міські зони, де заборонено їздити на електросамокаті. Також представники компанії нагадали, що Львові діє обмеження швидкості пересування на електросамокаті до 20 км/год. Встановивши режим новачка, користувач може самостійно обмежити швидкість свого пересування до 15 км / год.

Крім цього, як зауважив Олег Забарило, директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради, разом з командою Bolt розробляються можливі варіанти співпраці з міськими інспекторами з паркування, аби вони мали змогу швидко та легко пересуватися містом за допомогою електросамокатів.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук