Повний ремоут: Airbnb дозволить команді працювати звідки завгодно

Читати на RU

CEO компанії Airbnb Брайян Ческі оголосив, що компанія дозволятиме співробітникам працювати будь-де: з офісу, з дому, при тому жити, де їм зручно. Це пов’язано з тим, що за часів пандемії у компанії стався найбільш продуктивний період роботи: саме у той час, коли більшість команд працювали віддалено.

  • Люди зможуть працювати як з офісу, так і вдома, де їм зручніше. При тому, буде можливість працювати, живучи у будь-якій з 170 країн світу протягом 90 днів на рік на кожній з локацій.
  • Співробітники американського офісу зможуть працювати по всій території США, і це не впливатиме на зарплату (деякі IT-компанії індексують зарплати відносно того, де саме мешкає людина).
  • Команди регулярно зустрічатимуться офлайн. Більшість співробітників бачитимуть одне одного принаймні протягом одного тижня на квартал.

«Як ми прийшли до такого рішення? Світ став більш гнучкий. Наш бізнес не відновився би так швидко після пандемії, якби не мільйони людей, що працювали з житла, знятого на Airbnb. У нас також був найпродуктивніший дворічний період за всю історії компанії, і це при тому, що ми працювали віддалено», — говорить Ческі.

  • На думку CEO компанії, саме гнучкий режим роботи стане домінантним в бізнесі через 10 років. А компанії, що обмежуватимуть собі вибірку з талантів тим, чи зручно їм буде діставатися до офісу, будуть у програшній позиції.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук