Genesis запускає безкоштовний онлайн-курс про венчурні інвестиції та стартапи

Читати на RU

Genesis анонсувала запуск нової освітньої програми — Venture DeepDive. Це безкоштовний онлайн-курс новий про венчурні інвестиції та розвиток інвестиційних проектів. Він орієнтований на тих, хто має понад рік досвіду роботи у сферах аналітики, фінансів, консалтингу або інвестицій.

  • Програму Venture DeepDive розробляли спільно з експертами фондів Horizon Capital, Flyer One Ventures, TA Ventures та засновниками українських стартапів Liki24, Awesomic, Solidgate тощо.
  • Онлайн-курс триватиме 7 тижнів і складатиметься з лекцій та практичних занять. За цей час учасники дізнаються про структуру ринку IT-продуктів, стратегії розвитку й просування стартапів, основи юніт-економіки та монетизації цифрових продуктів. Також зможуть обговорити успішні case studies — придбання стартапу Vochi гігантом Pinterest, історія участі Awesomic у бізнес-інкубаторі Y Combinator серед них.
  • Навчання розпочнеться 1 червня. Подати заявку на участь, а також детальніше ознайомитись із програмою можна на сайті курсу. Дедлайн для подачі заявки — 13 травня.  
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук