Projector запустив Mentorship Platform: консультації експертів із creative та tech-індустрій за донат на підтримку України

Projector за підтримки Міністерства цифрової трансформації та «Дія.Бізнес» запустив Projector Mentorship Platform. В обмін на донат на підтримку ЗСУ, медиків чи українських жінок, котрі були вимушені покинути свої домівки, на платформі можна отримати персональну консультацію експертів з креативної та технологічної індустрій.

Час вимагає від нас робити те, що ми вміємо найкраще — працювати, вчитися, донатити ЗСУ та вірити у перемогу. І ми створюємо платформу, яка допоможе з цим усім одночасно, — зазначають в Projector.

Як працює Projector Mentorship Platform?

  • Для того, аби запланувати менторську сесію, потрібно задонатити будь-яку суму у фонд Projector, KOLO, «Госпітальєри», «Повернись живим», або на спеціальний рахунок НБУ на підтримку української армії — скрін переказу коштів знадобиться для бронювання сесії.
  • Після — обрати ментора. Наразі платформа об’єднує понад 30 експертів, годинну персональну консультацію яких можна отримати. Серед них — представники Projector, MacPaw, Vimeo, WelltechTechiia holding, Prom.ua, PandaDoc.
  • Станом на 2 травня вже заброньовано 36 менторських сесій та переказано понад 27 000 грн на рахунки партнерських фондів.
  • Зараз Projector Mentorship Platform працює на благодійних засадах. У планах компанії — монетизувати проект після перемоги України.

На початку квітня Projector Institute за підтримки «Дія.Бізнес» запустив фонд, що допомагає українкам, які були змушені тимчасово переїхати, опанувати креативні та технічні професії та отримати стипендію за навчання.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук