Snap представила кишеньковий дрон Pixy. Ціна – $230

Читати на RU

Компанія Snap представила дрон для селфі Pixy. Маючи компактні розміри він може поміститися в кишені. Дрон доступний в США та Франції за ціною $230. Про це розповіло видання The Verge.

Pixy – другий апаратний продукт Snap після окулярів доповненої реальності Spectacles. Дрон компанія позиціонує як аксесуар до додатку Snapchat. Pixy отримав датчик з роздільною здатністю 12 Мп та можливістю записувати 2,7К-відео.

Дрон зробили достатньо маленьким, аби користувач міг не вагаючись брати його з собою та навіть покласти в кишеню. Розміри складають всього 31,7 × 106 × 17,6 мм, а вага зі змінною батареєю не перевищує 101 г. На відміну від більшості дронів, Pixy не має SD-картки. Пристрій може знімати відео, які потім бездротово передавати в пам’ять смартфона для їх подальшого редагування та розміщення в Snapchat Memories.

Зображення в матеріалі: The Verge

Pixy також не має контролера – він злітає і приземляється на витягнуту долоню. Для польоту юзеру достатньо обрати одну з чотирьох попередньо запрограмованих траєкторій руху, натиснувши відповідну кнопку на корпусі пристрою. Pixy здатна парити, обертатися чи слідувати за користувачем під час ходьби чи бігу. Щоб зупинити запис необхідно піднести руку під дрон.

За словами представників Snap, повний заряд забезпечує до 8 польотів. За додаткову батарею користувачу доведеться заплатити $20.

Новинка доступна для замовлення на офіційному сайті Pixy. Однак, можливості придбати дрон в Україні – не передбачено. Пристрій з‘явився в США та Франції за ціною $230.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук