Створено мобільний трекер втрат окупанта – Alty та Генеральний Штаб ЗСУ

Читати на RU

Софтверна компанія Alty за підтримки Генерального Штабу Збройних Сил України запустила мобільний застосунок для трекінгу втрат окупантів – «Русский корабль иди нах@й» (РКИН). Про це AIN.UA повідомили представники Alty.

Застосунок доступний власникам гаджетів на операційній системі iOS. Завантажити можна за посиланням. В Alty зазначили, що версія «РКИН» для Android очікується згодом.

Як розповідають в Alty, застосунок містить зручний віджет, який можна розмістити на головному екрані смартфону для миттєвого перегляду інформації. Юзер може обрати один з трьох варіантів віджетів за розміром: маленький – відображає дані про втрати особового складу; середній – відображає дані не лише про втрати особового складу, а й про втрати великої військової техніки; великий – охоплює всю інформацію про ворожі втрати, вказані на головному екрані застосунку.

Зображення: Alty


Головний екран відображає кількість втрат по окремих категоріях. Напівкільця синього кольору
демонструють співвідношення знешкодженої ЗСУ техніки ворога до кількості техніки противника поблизу кордонів України, яка зафіксована станом на початок широкомасштабного вторгнення рф 24 лютого 2022 року і потенційно залишається на території України (напівкільця жовтого кольору).

«Нас надихнула щоденна робота фахівців Генштабу ЗСУ, які старанно оформлювали інформацію по знешкодженню ворожого особового складу і техніки рф в своїй інфографіці. Тому, на волонтерських засадах, ми створили зручний застосунок з набором красивих віджетів для відстеження втрат окупанта і наближення нашої перемоги», – прокоментував генеральний директор компанії Alty, Леонід Горєв.

Усі дані, відображені у віджеті, збираються фахівцями Генерального Штабу Збройних Сил України з перевірених джерел, зазначили в Alty.

Серед додаткових опцій в застосунку «РКИН» є мапа актуальних сповіщень про повітряну тривогу в Україні, а також можливість перерахувати кошти на підтримку ЗСУ через фонд Help Ukraine від monobank.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук