Авторам Reels будуть платити за виконання завдань

Читати на RU

Компанія Meta, якій належить Instagram, буде платити творцям Reels. Для цього потрібно створювати унікальний контент або виконувати конкретні завдання, пише блог Meta.

  • Reels – це короткі ролики довжиною до 60 секунд в Instagram. Відео має вертикальний формат, як у сторіс, але вони не зникають через 24 години, а зберігаються в акаунті користувача. Reels дещо нагадують TikTok.
  • Проект, в якому потрібно виконувати завдання, називається Challenges. В компанії кажуть, що це дозволить творцям отримувати до $4 000 в місяць.
  • Ось як буде виглядати приклад завдання: отримайте $20, якщо 5 ваших Reels наберуть 100 переглядів. Далі ви послідовно відкриватимете нові завдання одне за одним. Через місяць челендж повториться.

Таким чином Meta намагається конкурувати з TikTok за авторів відеоконтенту. Цього місяця TikTok також оновив правила монетизації. Нова програма отримала назву TikTok Pulse. Вона передбачає, що на виплати творцям виділять 50% рекламного доходу. Для прикладу, YouTube – виділяє на монетизацію 55% доходу.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук