«Укрпошта» запустить новий онлайн-майданчик (вже третій) для остаточного розпродажу марок з кораблем

Читати на RU

У суботу, 7 травня, «Укрпошта» запустить новий інтернет-магазин, на якому можна буде купити останні 5000 листів з уже культовою маркою «Рускій корабль, іді…». Про це повідомив гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

«Одразу про марки – ввечері буде оголошення, а на вихідні продажі. Тож слідкуйте тут та на Фейсбуці. Одразу скажу, буде інший майданчик продажу, а от який – оголосимо в суботу вранці, щоб той хто збільшив обсяг атак не підготувався завчасно», – повідомив Смілянський.

Ще один магазин

Це буде вже третій онлайн-майданчик, на якому «Укрпошта» пропонуватиме свої товари (марки, конверти, мерч). Старий інтернет-магазин Національного оператора не витримав навантажень, новий падав жертвою DDoS-атак з кожною спробою «Укрпошти» допродати на ньому культові марки. Останній раз його намагались запустити для всіх 1 травня, але магазин одразу впав. На сьогодні він не працює.

Фото: Ігор Смілянський

Після цього Смілянський заявив, що на пошті будуть думати над альтернативною моделлю, яка дозволить уникнути повторення ситуації.

«Ми беремо декілька днів щоб разом з партнерами запропонувати всім зовсім нову схему продажу. До тих пір поки ми не будемо впевнені, що вона працює попри всі обставини, поновлення роботи магазину не буде. 3-я спроба повинна бути остаточною і гарантованою», – написав він 1 травня.

То марки ще можна купити?

Так, «Укрпошта» притримала ще 5000 листів (тобто 30 000 марок) з кораблем спеціально для відкритого онлайн-продажу. Одна людина може купити лише один лист. Раніше Смілянський попереджав, що «хитрунів», які оформили декілька замовлень, ідентифікували, їхні замовлення анулювали і повернули гроші.

Нагадаємо, пророчі марки з ілюстрацією художника Бориса Гроха стали справжнім хітом як в Україні, так і за її кордонами. Марки та конверти, на яких зображено вже культовий сюжет про відповідь українських військових російському крейсеру «Москва» (який був потоплений українськими ракетами на наступний день після релізу марки), вже продаються на OLX та eBay з величезними націнками.

Цю марку випустили тиражем в 1 млн примірників. Додаткового тиражу не буде.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук