«Мінімум солдафонщини»: PM з Uklon шукає бійців у свій підрозділ ЗСУ через Linkedin

Читати на RU

Product Manager в компанії tech/Uklon Олег Берестовий набирає бійців до свого підрозділу військової розвідки. Про це він написав на своїй сторінці в Linkedin.

Берестовий командує підрозділом військової розвідки. Він зазначив, що чекає на розумних, мотивованих і дисциплінованих людей. Краще — з бойовим досвідом, однак це не обов’язково.

  1. Ми розвідка. Робимо так, щоб Боги війни били прицільніше.
  2. Робота на передку. Головою.
  3. За цю роботу не дають героїв, але якість вашої роботи прямопропорційна кількості сотень вбитих окупантів в ранкових зведеннях ГШ. Сотень!
  4. Нас чекатиме з вами пару місяців підготовки, тому Херсон звільнити нам з вами не доведеться, а от на Донецьк та Крим мали би встигнути) Тож у вас поки буде можливість поносити ваші еплвотч, і прати час від часу форму.

«Вас чекатиме престижна служба в легендарній роті, я впевнений, що вона такою стане, довівши це при виконанні. Але вишенькою на торті для вас будуть принципи навколо яких буде будуватись робота», — написав Берестовий.

Шукають:

  • Розумних, мотивованих і дисциплінованих людей.
  • Знання в області радіофізики або математики – приємний бонус.
  • Комп’ютер, планшет, телефон – на рівні дуже впевненого користувача.
  • «Механіки. Шариш в підшипниках, муфтах, редукторах і можеш на ходу відремонтувати свою тачку? Ти наша бусінка!»
  • Досвідчені сержанти. Хлопці, ви кістяк і головна опора.
  • «Дуже в нагоді стануть люди з бойовим досвідом. Це не обов’язково, але буду дуже радий бачити у нашому складі якусь кількість. Ваш досвід безцінний, і ви зможете ним ділитися».
  • Офіцерів треба не багато, тому зважайте на свої сили, бо командувати доведеться часто досвідченішими за вас людьми.
  • Пластуни, Пласт – український скаутинг без вас ніяк теж, помагайте!

Берестовий каже, що в роті цінується універсальні навички. Кожен водій має вміти працювати з обладнанням і навпаки. Також він написав про субординацію та дисципліну в підрозділ: «За ротним та вашими командирами буде останнє слово, але перед тим як воно прозвучить, ви будете вислухані та почуті», — каже Олег Берестовий.

Якщо ви вже несете службу, Берестовий обіцяє посприяти переведенню саме в його підрозділ. Для того щоб подати заявку потрібно написати Олегу в приватні повідомлення. Після закінчення набору кілька місяців триватиме підготовка.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук