PeopleForce отримали інвестиції від польського фонду Pracuj Ventures

Читати на RU

Польський фонд Pracuj Ventures інвестував в стартап PeopleForce. Деталей угоди не розкривають, однак відомо, що стартап став дев’ятою компанією у портфелі фонду.

PeopleForce пропонує HRM-рішення для автоматизації процесів HR та рекрутингу: онбординг, найм, відстеження робочого часу, управління ефективністю, оцінка залученості співробітників та інші завдання. 

  • PeopleForce використовують клієнти з 14 країн для управління більш ніж 60 000 співробітниками. Серед них такі бренди, як Rakuten, BMW, Ajax Systems, Parimatch, ARX, SeRanking, SkyUp і Reply.io. Компанія має представництва у Великій Британії та Естонії, але велика частина співробітників знаходяться в Україні. 
  • У 2021 році компанія збільшила продаж у чотири рази. В Україні продуктом PeopleForce вже користуються понад 250 клієнтів, тому компанія готова до подальшого розширення своєї діяльності. Зараз пріоритетними у пошуку нових клієнтів є Польща та Іспанія.
  • Минулого року PeopleForce залучив $700 000 від Sturgeon Capital та інших інвесторів. Гроші пішли на розробку нових функцій, збільшення команди, розширення на нові ринки і підвищення впізнаваності бренду.

«Сьогодні існує величезна кількість HR-інструментів, які вирішують різні завдання бізнесу, проте інтегрувати ці рішення разом, створювати єдиний досвід роботи зі співробітниками та працювати з декількома постачальниками – це велика морока. PeopleForce хоче стати свого роду цілісним хабом для HR», – зазначає Ендрю Сетінік, генеральний директор PeopleForce.

Pracuj Ventures — це перший корпоративний інноваційний фонд у Польщі та один із перших у регіоні Центральної та Східної Європи, який зосереджується на інвестиціях у галузі HR Tech та EDU Tech. Pracuj Ventures інвестує в компанії на ранній стадії розвитку, які вже знайшли своїх перших комерційних клієнтів. Минулого року колишній CEO Robota.ua Микола Михайлов залишив посаду та очолив фонд Pracuj Ventures. Зараз він обіймає посаду інвестиційного директора.

Також в портфелі фонду є компанії Gamfi, Gymsteer, Inhire.io, Kadromierz, SeniorApp, Sherlock Waste, Wandlee і Worksmile. Усі вони польські.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук