Pidmoha: EVO за ініціативи Мінцифри створили платформу для волонтерських заявок

Читати на RU

IT-компанія EVO за ініціативи Міністерства цифрової трансформації запустили платформу для волонтерських заявок Pidmoha. Про це AIN.UA повідомили представники EVO.

Що це таке

Зазначається, що платформа Pidmoha створена для безпечної волонтерської співпраці. Так, за допомогою неї можуть взаємодіяти волонтери, волонтерські організації, люди, які потребують допомоги, а також ті, хто бажає долучитися до збору коштів.

Інтерфейс Pidmoha створили на базі сайту Kabanchik.ua. Як коментують в EVO, проект не буде тимчасовим і після перемоги стане «помічником різних волонтерських ініціатив по відновленню України».

«В перший тиждень повномасштабної війни, ми з командою EVO запропонували Міністерству цифрової трансформації України допомогу як волонтери і як компанія, яка готова включатись у будь-які ініціативи.  Однією з таких ініціатив було створення своєрідного волонтерського маркетплейсу послуг»,  — Олександр Тарасенко, технічний директор EVO Pay.

Як це працює

Учасникам Pidmoha необхідно вказати коротку інформацію про свою потребу або спеціалізацію у допомозі. Її можна надати або отримати в шести категоріях:

  • медична допомога;
  • допомога тваринам;
  • військова допомога;
  • транспорт;
  • гуманітарна допомога;
  • житло.

Платформа надає можливість волонтерам та волонтерським організаціям обробляти тільки цільові запити. Тобто працює за принципом «волонтер для волонтера». В середині заявок також є можливість обмінюватись документами, фото та вести діалог.

Зображення: Pidmoha

При реєстрації на сайті необхідно вказати документи підтвердження особи або юридичні документи, якщо користувач залишає запити від конкретної організації. Перевірка всіх учасників відбувається вручну, зазначають в EVO.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук