Американська мережа Galaxy Vets запустила платформу для допомоги власникам тварин в Україні

Читати на RU

Некомерційний підрозділ американської мережі ветеринарних клінік Galaxy Vets запустив платформу Animal Help Ukraine. За допомогою неї українці зможуть безкоштовно проконсультуватись з професійними ветеринарами стосовно здоров’я домашнього улюбленця або догляду за знайденою твариною. Про це AIN.UA повідомили представники Galaxy Vets.

Як це працює

Зазначається, що в рамках проекту ветеринари з США, а також Канади, Великої Британії та інших країн світу надаватимуть українським власникам тварин онлайн-консультації. Зокрема, поради можна отримати за наступними питаннями:

  • харчування – як знайти альтернативи звичайному корму в умовах війни та перейти на натуральні продукти;
  • спокій тварини – як знизити тривожність та стрес улюбленця під час вибухів;
  • перша допомога – які врятувати тварину в екстремальних умовах;
  • екзотичні тварини – як допомогти тим, за ким потрібен особливий догляд;
  • медикаменти – що робити в разі відсутності необхідного препарату та які «людські» відповідники можна використовувати для лікування тварин.

Як отримати консультацію

  • Поговорити з лікарем можна безкоштовно на сайті.
  • Консультації будуть відбуватись у чаті, який оснащений автоматичним перекладачем для подолання мовного бар’єру між учасниками.
  • У користувачів платформи буде можливість відправити на свою електронну скриньку запис чату та повернутись до нього пізніше. 
  • Також сервіс має власну бібліотеку матеріалів та ресурсів. Там українці знайдуть рекомендації по догляду та поради зі збереження здоров’я домашніх улюбленців, пояснюють в Galaxy Vets.

Про Galaxy Vets

Galaxy Vets – американська мережа ветеринарних клінік, заснована харків’янином Іваном Захаренковим.

«Україна – моя Батьківщина. Варварське вторгнення Росії на її території вбиває тисячі людей, в цей час тисячі домашніх тварин стають безпритульними та потребують допомоги. Відсутність доступу до ветеринарних послуг – це проблема, яку ми хочемо допомогти вирішити за допомогою роботи нашої платформи. Ми допомагатимемо тим, що вміємо найкраще – рятуватимемо життя тварин», – коментує Іван Захаренков, генеральний директор Galaxy Vets. 

Galaxy Vets Foundation – фонд, що запустив проект Animal Help Ukraine, – є некомерційним підрозділом Galaxy Vets. Мета фонду: покращити доступ до ветеринарної медицини тих, хто потребує; підтримати українську економіку та врятувати тварин, що страждають через гуманітарну катастрофу.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук