Сервіс для ЛГБТК+ знайомств Grindr стане публічною компанією. Оцінка – $2,1 млрд

Читати на RU

Додаток для ЛГБТК+-знайомств Grindr планує вийти на біржу. Оцінка – $2,1 млрд. Про це повідомляє видання Financial Times.

  • Grindr стане публічним на Уолл-стріт не через IPO, а через злиття з Tigar Acquisition Corp – сінгапурською компанією зі спеціального придбання SPAC (що це таке ми писали раніше).
  • Значна частина цієї суми піде для погашення боргу Grindr. Також, додали в Grindr, кошти будуть використані для фінансування зростання, інвестування в інфраструктуру та вдосконалення основного продукту Grindr за допомогою нових інструментів, щоб залучити та утримати більше людей.
  • Об’єднання Grindr із SPAC очікує на схвалення регуляторних органів. Згідно з прогнозами компанії, угода буде завершена у другій половині 2022 року.

Команда додатку також заявила, що шукає нового генерального директора на заміну Джеффа Бонфорта, і веде переговори з потенційним кандидатом, «який принесе глибокий і широкий досвід у сфері технологій, фінансів та управління». Поки триває пошук, Бонфорте залишатиметься на позиції, а потім перейде на посаду консультанта, повідомили в компанії. Згідно даних Grindr, у 2021 році у додатка було 10,8 млн користувачів, 723 000 з яких платили за підписку. Підписки становлять більшу частину доходу Grindr, який у 2021-му зріс на 30% — до $147 млн.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук