Львівський аутсорсер HebronSoft відкриє офіси на Закарпатті та Румунії

Читати на RU

Львівський аутсорсер HebronSoft анонсував відкриття двох нових офісів: на Закарпатті та в Румунії. Про це СЕО компанії Костянтин Полосухін повідомив DOU.

Новий український офіс з‘явиться в місті Хуст. За словами Полосухіна, HebronSoft вже зареєструвався там юридично та наразі займається релокацією працівників. В компанії відмічають, що Хуст знаходиться відносно близько до Румунії, куди HebronSoft має намір рухатися далі.

«Хуст – місто з відносно правильною інфраструктурою під ІТ та досить хорошою якістю життя й роботи. Найняли нових працівників, які евакуювалися з Херсону, хочемо їх релокувати в Хуст. Уже підшукали їм житлову інфраструктуру, садочки для дітей тощо», – коментує Костянтин Полосухін.

Полосухін також зазначив, що відкриття офісу в Румунії відбудеться «протягом наступного місяця». Новою локацією для HebronSoft стане місто Бая-Маре. Там аутсорсер планує наймати місцевих спеціалістів, а також готовий релокувати до Румунії українську команду.

«Цю країну ми теж оцінюємо з пропорції якість життя, якість компенсації, оподаткування та ринку. Вже попередньо знайшли там декілька локацій для офісу або коворкінгу. Зараз опрацьовуватимемо ту чи іншу модель», — зазначив DOU СЕО HebronSoft.

До початку повномасштабної війни компанія планувала відкриття офісу в Кам’янець-Подільському, пише DOU. Однак наразі вимушені були призупинити інтеграцію в це місто.

В 2022 році в українській команді HebronSoft працює близько 70 людей. В планах компанії залучити ще 15-20 фахівців. Зокрема, шукають Senior Fullstack (React + Node.js) Developer. Також компанія допускає подальшу інтеграцію в Польщу.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук