Ajax Systems відкриває завод у Туреччині, випускатиме 150 000 пристроїв на місяць

1
Читати на RU

Український розробник і виробник професійних систем безпеки Ajax Systems відкриває перший завод за кордоном — у місті Стамбул, Туреччина. На новому заводі площею 8300 м² буде виготовлятися вся лінійка пристроїв Ajax, дублюючи виробництво в Україні.

  • В Ajax Systems вже почали формувати локальну виробничу команду і на першому етапі готові найняти щонайменше 400 людей.
  • У планах виробництва випускати мінімум 150 000 пристроїв на місяць.
  • В компанії кажуть, що планували відкриття ще задовго до повномасштабної війни.

«Відкриття нового заводу в Стамбулі — стратегічний крок, спрямований на диверсифікацію виробничих потужностей, запланований компанією. Ми вибрали Туреччину за сукупністю факторів: наявність професіоналів у галузі виробництва, інфраструктура, умови вільної економічної зони, рівень податків, якість підрядників, близькість до наших основних ринків», – каже Олександр Конотопський, CEO Ajax Systems.

Ajax Systems повністю відновили наявне виробництво та розробку продуктів в Україні, активно наймають спеціалістів на завод та розширюють R&D-команду. Ці виробничі потужності й надалі залишаються в Україні.

Крім того, компанія має власний логістичний хаб у Польщі та розвиває локальні команди на стратегічних ринках Іспанії, Італії, Великій Британії, Франції, ОАЕ, ПАР та інших країн.

У грудні компанія відкрила R&D-офіс у Львові. За рік в новому офісі планують зібрати команду з 20-25 спеціалістів. Минулого року Ajax Systems купила команду розробників української компанії Concepter, яка спеціалізується на продуктовому дизайні та девелопменті.

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук