Ukraine vs putin: румунська криптоігрова компанія запустила гру, яка допомагає збирати кошти на гуманітарну допомогу Україні

Читати на RU

Сьогодні перед усім світом постало багато викликів, але однин з найгостріших — війна в Україні. Російські атаки, супроводжувані жахливими звірствами стали причиною страждань, страху і незліченних смертей серед цивільного населення.

З кожним днем все більше світових лідерів та компаній долучаються до міжнародних ініціатив з допомоги Україні. Однією з таких стала криптоігрова платформа з головним офісом в Клуж-Напока, Румунія.

WAM — перша соціальна мережа для мобільних P2E-ігор, в якій користувачі можуть змагатися в публічних або приватних ігрових турнірах.

WAM є румунським брендом, але має глибокий зв’язок з Україною. Маркетинг-директор компанії та частина маркетингової команди на початок війни знаходились в київському офісі, тому бажання допомогти Україні було сильним. Таким чином було прийнято рішення створити нову гру під назвою Ukraine vs putin, запуск якої відбувся 5 травня 2022 року. Головною і єдиною метою гри є зібрати кошти, щоб допомогти Україні в її боротьбі за незалежність.

Гра є частиною місячної кампанії в рамках ініціативи #play2donate, де буде пожертвувано 100% призового фонду. 

Як працює гра?

Це аркадна гра з простою, але цікавою концепцією, натхненною подіями в Україні. Ви вступаєте в українську армію, стріляєте в російських військових й допомагаєте виграти війну проти росії та наблизити перемогу України.

Щоб взяти участь у турнірі, необхідно сплатити вступний внесок у розмірі 100 $WAM (приблизно 5 USD). Усі виручені кошти (вступні внески + додаткові оплати всередині гри), зібрані протягом 30-денної кампанії, підуть безпосередньо на допомогу тим, хто постраждав від війни.

Кількість токенів WAM буде конвертовано в USDT (Tether), а транзакція буде оприлюднена, щоб кожен міг бачити, куди саме йдуть їхні кошти. Адреса пожертвування доступна онлайн за посиланням

Умови проведення благодійної кампанії:

  • Кожен може брати участь у турнірі лише зі своїми розблокованими монетами $WAM ($WAM отримані у розділі «Винагороди» не відповідають вимогам турніру).
  • Користувачі не отримають винагороди у $WAM, в обмін вони отримають бали, значки та інші спеціальні призи (буде оголошено).
  • Тривалість: з 5 травня по 5 червня.
  • Вхідний внесок: 100 $WAM (5 USD).
  • 100% всіх зборів буде передано Україні через офіційні крипто-пожертвування.

WAM зайняли сміливу позицію зі своєю новою грою, щоб зібрати кошти для українців. Граючи, ви також можете допомагати, і не обов’язково бути супергероєм, щоб творити добро.

Приєднуйтесь до нової ініціативи за посиланням (лише зі смартфону) або просто поділіться лінком зі своїми друзями та знайомими в соціальних мережах. У будь-якому випадку, ви дійсно зміните чиєсь життя.

Все буде Україна! ??

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук