Побачити міста вживу, подивитись пам‘ятки: в Google Maps з‘явиться новий режим

Читати на RU

12 травня 2022 року на Google I/O компанія анонсувала оновлення картографічного сервісу Google Maps. Як зазначили представники Google, в картах з‘явиться режим перегляду Immersive View, який об‘єднає стандартний перегляд вулиць з супутниковими знімками. На це звернуло увагу видання Mezha.

Зазначається, що режим Immersive View перетворює Google Карти на 3D-версію SimCity з графікою рівня ААА. Останню, зокрема, використовують для відеоігор. Режим надасть користувачам можливість отримати уявлення про конкретний район, а потім опуститися нижче і переглянути окремі вулиці, місця або навіть пам’ятки.

Карти накладають інформацію про завантаженість і затори в реальному часі. Також юзер однією кнопкою може накласти вигляд квазідоповненої реальності на будь-який парк, куточок вулиці чи пляж. В режимі Immersive View симулюється погода, авто на дорогах, пташки в небі, сонце рухається відповідно до часу доби. У Лондоні, наприклад, є анімоване колесо огляду, що обертається. Крім цього, користувач навіть може віртуально відвідати деякі ресторани.

На етапі анонсу Immersive View, режим доступний на більшості пристроїв, але лише для деяких районів Лос-Анджелесу, Лондона, Нью-Йорка, Сан-Франциско та Токіо. В подальшому географія буде розширюватися, з‘являтимуться нові локації, запевняють в Google.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук