Більше 1600 підприємців підписали листа до президента про звільнення Гетманцева

Читати на RU

Більше 1600 українських підприємців звернулося із відкритим листом до президента України з проханням звільнити голову парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева. Про це зокрема йдеться у повідомленні Андрія Длигача, співзасновника бізнес-спільноти Board та одного з ініціаторів звернення.

У листі йдеться про те, що Гетманцев є противником економічної свободи, прихильником жорсткішого державного регулювання та придушення підприємницької ініціативи.

«Нещодавні заяви пана Гетманцева щодо підвищення податків уже призвели до того, що багато підприємців уже відмовились від інвестиційних проектів в Україні», — йдеться у заяві.

Нещодавно в інтерв’ю Гетманцев говорив про підвищення податків, зокрема, військового збору, повернення ПДВ та інші.

Лист уже підписало більше 1600 підприємців, серед них доволі відомі імена та компанії: співзасновник «Нова пошта» В’ячеслав Клімов, засновник MacPaw Олександр Косован, засновник Ajax Systems Олександр Конотопський, Владислав Волжин, COO Asbis Apple VAD CIS, Євген Уткін, багато фізосіб-підприємців. Підписи збирають до сих пір.

Проте не усі підприємці підтримують таку ініціативу: приміром, її розкритикував Микола Палієнко з EVO Grоup, назвавши звинувачення у бік Гетманцева оціночними судженнями.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук