Подивіться, як ЗСУ на електробайках Delfast возять NLAW

Читати на RU

Український стартап Delfast на початку повномасштабної війни передав до ЗСУ електробайки власного виробництва. Вони стають в пригоді мобільним групам ЗСУ. Про це повідомив засновник компанії Данил Тонкопій.

Підприємець розповів, що тільки зараз отримав дозвіл від командування про публікацію фотографії байків. На фото видно, що до них прикріплені контейнери ракет NLAW. Тонкопій також опублікував відгуки військових про байки, які розповіли, що байк може працювати для мобільних груп та аеророзвідки.

Фото: Delfast 

«Зараз всі українські компанії допомагають армії Україні. Ми допомагаємо ЗСУ зі свого власного бюджету. З першого дня війни ми передаємо не менше 5% від усіх доходів на допомогу Україні», — написав Тонкопій.

Раніше тернопільська компанія ELEEK, яка виготовляє електробайки, також безкоштовно передали військовим 50 байків. Такий транспорт зручний на бездоріжжі і не дорогий в обслуговуванні.

Стартап Delfast у 2014 році запустив Данило Тонкопій та Сергій Денисенко як сервіс екологічної доставки. З 2017 року Delfast займається електробайками. На сьогоднішній день електровелосипеди Delfast можуть проїхати більше 500 км на одному заряді без допомоги педалей.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук