Київська студія Frogwares отримала грант від Epic Games. Кошти підуть на допомогу постраждалим у війні співробітникам

Читати на RU

Українська ігрова студія Frogwares отримала грант від Epic Games за програмою Epic MegaGrants. За словами команди, кошти підуть на допомогу співробітникам, які постраждали від повномасштабної війни, яку росія веде проти України.

Яку саме суму Epic Games направив українській студії – невідомо. Однак, зазвичай розмір «мегагранту» компанії становить від $5000 до $500 000.

В Frogwares зазначили, що кошти від Epic MegaGrant стануть вирішальними для переміщення працівників у безпечніші райони та допоможуть підтримувати фінансову стабільність тих, хто переїхав у віддалені регіони України чи інші країни ЄС.

«Війна негативно вплинула на наші виробничі процеси та призвела до часткової дезорганізації нашої студії», – прокоментували в Frogwares.

Також гроші допоможуть заповнити прогалини у бюджеті, що з’явилися через зрив намічених дедлайнів. Компанія планує підтримати співробітників необхідним для розробки обладнанням і займеться перенесенням інфраструктури даних.

Заява Frogwares, опублікована в Twitter

Нагадаємо, Frogwares була заснована в 2000 році. Студія базується в Україні та Ірландії. Однією з найвідоміших ігор Frogwares вважається серія «Шерлок Холмс».

Раніше Epic Games також направила $144 млн виручки з Fortnite на гуманітарну допомогу Україні.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук