«Укрпошта» анонсує випуск нової марки: «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!»

Читати на RU

«Укрпошта» випустить марку «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!», яка вийде накладом 5 млн примірників.

  • Нова марка традиційно вийде у двох номіналах: F для відправлень по Україні та W для міжнародних відправлень. Вартість аркуша (3 марки та 3 купони) 69 грн та $4,5 відповідно.
  • Придбати марку можна буде у відділеннях «Укрпошти» включно з райцентрами. Щоб уникнути спекуляцій, введено ліміт на продаж марок: 2 блоки по 3 марки будь якого номіналу одному покупцю.
  • Також кожен покупець зможе зробити онлайн-замовлення. Марки і мерч будуть представлені на п’яти онлайн-майданчиках, зокрема міжнародних.
  • Окрім марки можна буде замовити конверти, футболки, світшоти і магніти.

Історія довкола марок від «Укрпошти» триває. Марки з ілюстрацією художника Бориса Гроха стали справжнім хітом як в Україні, так і за її кордонами. Зображення вже культового сюжету про відповідь українських військових російському крейсеру «Москва» (який був потоплений українськими ракетами на наступний день після релізу марки), вже продаються на OLX та eBay з величезними націнками. Цю марку випустили тиражем в 1 млн примірників. Додаткового тиражу не буде.

7 травня, «Укрпошта» запустила новий інтернет-магазин, на якому можна купити останні 5000 листів з маркою «Рускій корабль, іді…». Це вже третій онлайн-майданчик, на якому «Укрпошта» пропонуватиме свої товари. Старий інтернет-магазин Національного оператора не витримав навантажень, новий падав жертвою DDoS-атак з кожною спробою «Укрпошти» допродати на ньому культові марки. Останній раз його намагались запустити для всіх 1 травня, але магазин одразу впав. На сьогодні він не працює.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук