Топ найкращих ресурсів про криптовалюти для початківців від Changeit

Читати на RU

Про криптовалюти чули вже всі, і сказано про них вже здається все. Проте є безліч питань в яких новачкам не легко розібратися. Як розпочати торгувати криптою? Яку торговельну стратегію обрати? Якою має бути стартова сума інвестицій? Де та як купити цифрові монети вигідно та безпечно? Як мінімізувати ризики та максимізувати прибуток?

У сьогоднішній публікації ділимося ресурсами, на яких ви можете отримати відповіді на ці питання. І не лише ці.

Все про криптовалюту з нуля: найкращі крипторесурси та корисні посилання для початківців — у матеріалі.

Список ресурсів про криптовалюту для новачків

Всі ми знаємо історії колосального успіху тих, хто вклався в «Біткоїн» кілька років тому. Але починати ніколи не пізно. Добре заробити на криптовалюті досі можна. А головне для цього — володіти відповідними знаннями та мати під рукою надійні інструменти.

Курси про криптовалюту

Навчальні програми — мабуть, один із найкращих і доступних способів зробити крок у світ криптовалют, отримати свої перші знання або поглибити вже наявні.

  • Все про блокчейн, біткоїн і криптовалюту. «Дія». Цифрова освіта. Українська освітня платформа в жанрі навчального серіалу, яка допомагає користувачам отримувати професійні поради та відповіді криптоекспертів на найважливіші питання. Проєкт Міністерства цифрової трансформації України дозволяє не тільки переглянути онлайн-курс, але також отримати сертифікат, який підтверджує успішне засвоєння комплексної освітньої програми з блокчейну, криптовалют і цифрових активів.
  • Криптовалюта: правила, торгівля та майбутнє. Alison на CourseFlix. Безплатний англомовний курс із чотирьох модулів для криптоінвесторів-початківців, які хочуть зрозуміти, як правильно купити крипту. Лектори нададуть всю необхідну теоретичну базу, а також практичні знання — інформація про вихід на крипторинок, інвестиції в стабільні цифрові активи, прогнози й інше.
  • Learn & Earn. Освітні платформи від Coinbase. Навчальні програми, розроблені однією з найпопулярніших торгових платформ у світі. Coinbase Learn пропонує доступ до навчальних матеріалів для новачків, які тільки роблять перші кроки у криптовсесвіт. Coinbase Earn організовує навчальний процес за допомогою гейміфікації: користувачі дивляться короткі відео, виконують завдання для закріплення знань і отримують винагороду.
  • Дізнайтеся все про блокчейн і криптовалюту. Академія від Binance. Освітній майданчик, який пропонує екскурс у криптовалюти «з нуля». Тут можна ознайомитися з термінологією та концепціями, а також дізнатися все про основи інвестування.

Youtube-канали

  • Kirill Evans. Український канал про криптовалюту для новачків, на якому представлені галузеві огляди, новини індустрії, освітній контент і технічний аналіз. Автор каналу подає всю інформацію наочно та спирається на свій власний досвід у крипті.
  • Ivan on Tech. Англомовний популярний канал, основними напрямками якого є криптовалюти та блокчейн. Автор — міжнародний спікер і викладач. На цій платформі ви можете отримати інформацію від експерта про торгівлю й ефективні вкладення у крипту.
  • Lark Davis. Англомовний навчальний ресурс від криптоівестора з багаторічним досвідом, який допомагає новачкам отримувати стабільний дохід. Канал буде корисний користувачам-початківцям, які хочуть заробляти гроші на криптинвестиціях і диверсифікувати свої цифрові активи.

Telegram-канали

  • Binance Новини. Україномовний офіційний канал найбільшої у світі криптовалютної біржі. Цей ресурс — мастхев для кожного, хто вже займається трейдингом або тільки планує почати торгувати. Проєкт також має чат Binance Ukrainian, в якому можна обговорити з тисячами користувачів все про криптовалюту.
  • Cointelegraph. Один із найпопулярніших англомовних telegram-каналів найбільшого криптовалютного медіа про фінтех, блокчейн, цифрові монети. Тут користувачі можуть знайти всі останні новини галузі й аналіз майбутнього грошей. Ресурс відмінно підійде для початківців: серйозний та інформативний контент розбавляється опитуваннями та веселими гіфками.
  • Rocket Wallet Signals. Англомовний канал про криптоторгівлю з аналізом ринку та прогнозами для галузі. Багато публікацій ґрунтуються на інсайдерській інформації, що робить цей проєкт особливо цінним. Ресурс корисний для користувачів-початківців, надає роз’яснення про сигнали та всі важливі новини.
  • Altcoin & Bitcoin Trading. Телеграм-канал англійською мовою про криптовалюти, основними напрямками якого є технічний аналіз ринку, останні новини блокчейну, інвестиційні сигнали. Підійде для новачків, які хочуть орієнтуватися на світову практику та слідкувати за глобальними трендами галузі.

Instagram-блогери

  • Владислав Стешенко. Український криптоінвестор і блогер, який розповідає про цифрові активи простими словами. Владислав вкладає гроші у крипту з 2014 року, а також є автором різних навчальних програм. Його контент чудово підійде для тих, хто шукає блоги про криптовалюту для початківців.
  • Coin Bureau. Англомовний інстаграм-блогер, який розповідає все про криптовалюти — корисна інформація, останні новини, тренди та меми. У його профілі ви знайдете огляди цифрових монет, способів покупки, торгових майданчиків. А головне — контент блогера націлений саме на аудиторію користувачів-початківців.
  • BitBoy Crypto. Англомовний інстаграм-інфлюенсер, який спеціалізується на альткоїнах і подає інформацію доступно для новачків. Блогер не тільки генерує інформаційний контент, але також є коучем у криптосфері. У його блозі ви точно почерпнете щось корисне.

Інші корисні ресурси й інструменти

  • Coinmarketcap — без перебільшення основний інструмент кожного криптокористувача: графіки, статистика, ціни, курси, динаміка.
  • Blockfolio — мобільний додаток для швидкого пошуку корисної інформації та відстеження динаміки ринку.
  • CoinCap — мобільний додаток для інвесторів, який дозволяє завжди залишатися в курсі всіх змін галузі.
  • CoinWarz — онлайн-калькулятори для розрахунку профіту цифрових активів.

Криптообмінник як найпростіший спосіб купити криптовалюту

Так чи інакше, будь-який ресурс підведе вас до двох ключових висновків: ринок криптовалют є відверто непередбачуваним, а головне для роботи на ньому — вибрати надійний сервіс.

Найкращим рішенням з точки зору зручності та безпеки є онлайн обмінники. Ці майданчики виграють у простоті, швидкості, надійності та вигоді. Один із таких перевірених і популярних сервісів — український криптообмінник Changeit. Платформа має зручний інтерфейс, надає зрозумілі алгоритми обміну та пропонує хороші умови.

Ніколи не забувайте, що криптовалюти — це ризик. Зважуйте всі за та проти, уважно аналізуйте можливості, а головне — не вкладайте останні гроші й інвестуйте лише ті, які ви готові втратити.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук