У Празі відбудеться конкурсний відбір до «Школи жіночого лідерства в цифрову епоху»

До 31 травня 2022 року відбувається подання заявок на конкурсний відбір для участі у літній програмі «Школи жіночого лідерства в цифрову епоху» (School for Female Leadership in the Digital Age) для студенток, випускниць та тих, хто на початку своєї професійної кар’єри.

Після успішного другого випуску зимової програми «Школи жіночого лідерства у цифрову епоху», яка пройшла в лютому 2022 року в Ніцці (Франція), Європейська академія лідерства (European Leadership Academy) Huawei оголошує, що наступна літня програма «Школи жіночого лідерства у цифрову епоху» пройде з 17 до 22 липня 2022 року у Празі (Чехія).

Мова програми – англійська. Прийом заявок відкрито онлайн до 31 травня 2022 року. Реєстрація онлайн – на сайті European Leadership Academy.

Незалежне журі відбере 29 учасників для безкоштовної стипендіальної програми, що складається з майстер-класів, командних проектів, активного навчання та культурного досвіду. Учасників буде відібрано від кожної з 27 держав-членів ЄС. Також буде одна учасниця з України та одна учасниця із країн Західних Балкан. Для учасниць конкурсного відбору з українським громадянством: учасниці можуть жити в Україні чи тимчасово перебувати в інших країнах.

Відеоогляд програми

Враження учасниць зимової програми «Школи жіночого лідерства у цифрову епоху»
Відеозапис вебінара з анонсом літньої програми «Школи жіночого лідерства у цифрову епоху»

«Школа жіночого лідерства в цифрову епоху» підтверджує послідовну роботу компанії у сфері цифрової інклюзії, у тому числі для забезпечення ґендерної рівності. Ця програма спрямована на те, щоб разом створити світ, в якому жінки зможуть не лише брати участь у цифровій трансформації сьогодні, а й процвітати та бути лідерами змін у цифровому майбутньому.

Метою Huawei та «Школи лідерства в цифрову епоху» є визнання величезного потенціалу таланту жінок та проактивна підтримка та розширення можливостей дівчат, щоб вони могли бути лідерами технологічної революції.

У 2022 році на конкурсний відбір зимової школи «Школи лідерства в цифрову епоху» надійшло понад 2500 заявок від студенток та молодих спеціалісток з усієї Європи.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук