Українська блокчейн-компанія Everstake пожертвувала армії $10 мільйонів у криптовалютах та записала реп з Михайлом Федоровим

Українська блокчейн-компанія Everstake, а також її співзасновники Сергій Васильчук та Євген Зайферт пожертвували Україні $10 млн. Євген Зайферт особисто передав $9 мільйонів.

Компанія пожертвувала $3,4 мільйона благодійному фонду Aid For Ukraine, що збирає внески у криптовалютах для армії. З моменту запуску ініціатива залучила понад $60 мільйонів, з яких $45 мільйонів витратила на аптечки, сухпайки, бронежилети та інші закупки для ЗСУ. Фонд був створений блокчейн-компаніями Everstake, Kuna та FTX за підтримки Міністерства цифрової трансформації України. 

Ще $6,6 млн Everstake передала іншим ініціативам: $2 мільйони — благодійному фонду Київської школи економіки на бронежилети, $1.65 млн — команді YeYa на покупку тепловізорів, мотоциклів та бронеавтомобілів, $1.22 млн — everaidua на допомогу біженцям та дрони, $1.13 млн — Tata Kepler на турнікети, аптечки та реанімаційні автомобілі, $600 000 — іншим волонтерським проєктам, таким як Peoplesproject.com, Palianytsia.org, Eyes of Army та ініціатива Соломії Бобровської.

«Мир коштує надзвичайно дорого, а перша хвиля пожертв вщухла. Криптовалюти не мають бюрократичних перешкод, а кожен криптовнесок — це ще один цвях в домовину тоталітаризму», — сказав CEO та співзасновник Everstake Сергій Васильчук.

Everstake закликають криптовалютну спільноту продовжувати надсилати пожертви фонду Aid For Ukraine. Для цього вони разом з Мінцифрою та креативним агентством Bickerstaff.734 зробили реп-відео за участю Михайла Федорова, віцепрем’єр-міністра — міністра цифрової трансформації України.

Креативний директор Bickerstaff.734 Ілля Ануфрієнко пояснив, що білий голуб символізує мир, ось він і став головним символом відео:

«Голуби миру зробили спільний трек разом з Михайлом Федоровим. Меседж в тому, що люди інвестують в багато дивних речей і свято вірять в те, що вони стануть проривними. Але вони рідко думають про мир як інвестицію, хоча це найважливіша річ для людства. Якщо не буде миру, ви не зможете заправити свій Lamborghini чи купити ферму з альпаками. Ми впевнені, що мир вартий того, щоб вкласти в нього гроші».

Ілля Ануфрієнко каже, що це незвична рекламна кампанія для такої серйозної теми. Він сподівається, що це відео буде помітним на фоні інших і зможе залучити більше пожертвувань.

Про Everstake

Everstake — найбільший децентралізований стейкінговий провайдер, якому довіряють 625 000 користувачів. В Everstake працює більше ніж 100 експертів з усього світу, компанія брала активну участь у розробці складних блокчейн-продуктів, таких як Metaplex.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук