«Укрпошта» запустила магазин eBay

Читати на RU

«Укрпошта» продаватиме марки за кордоном. Для цього в компанії відкрили власний магазин на міжнародній платформі eBay. Про це повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський.

  • Він також наголосив, що вперше у світі пошта почне торгувати на eBay.
  • $5 з кожного замовлення буде направлятися в благодійний фонд «Укрпошти» та KSE Foundation.
  • Ціни на зовнішніх майданчиках будуть відрізнятись: набір блок марок F + листівка + конверт будуть коштувати $49,95, при цьому ціна включає в себе міжнародну доставку.
  • Смілянський попередив, що перші дні майданчик працюватиме в пілотному режимі, так що можуть бути невеликі «баги», які будуть швидко виправлятись.

23 травня о 14:00 стартував продаж нової серії марок «Укрпошти» з ілюстрацією Бориса Гроха – «Русскій воєнний корабль… ВСЬО». Марка випущена тиражем 5 млн екземплярів, доступна у відділеннях «Укрпошти», а також на онлайн-майданчиках.

Дана серія є наступницею вже культової «Русскій воєнний корабль, ІДІ…», вихід якої майже співпав з потопленням флагману Чорноморського флоту РФ – крейсеру «Москва» – українськими ракетами «Нептун».

Очікувалося, що новий тираж не викличе такого ажіотажу, як оригінальний. Але у день старту продажів, 23 травня, з самого ранку під Головпоштампом у Києві та Львові вже вишикувались величезні черги.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук