Українська ІТ-компанія ZONE3000 почала найм спеціалістів у Польщі

Читати на RU

Одна з найбільших українських IT-компаній ZONE3000 оголосила про найм фахівців із Європи, зокрема з Польщі. Це можуть бути як українці, які вимушені були переїхати до сусідньої країни, так і поляки, пише портал DOU.

  • Наразі для тих, хто живе або тимчасово перебуває на території Польщі, відкрито понад 20 технічних вакансій. Далі їхня кількість має зростати.
  • Нині ІТ-компанія запрошує до співпраці таких технічних спеціалістів, як DevOps, TechOps, Manual QA, System Administrator, Cloud Platform Engineer та багато інших.
  • Як уточнили в компанії, вони пропонують зручну віддалену співпрацю.

ZONE3000 — одна з найбільших українських IT-компаній, яка перебуває на ринку понад 23 роки. З 2006-го її стратегічним партнером є всесвітньо відомий реєстратор доменних імен Namecheap. Спільно з ним компанія створює, розвиває та підтримує продуктові рішення в напрямку доменів, хостингу і вебсервісів.

«Наразі американський партнер Namecheap не лише продовжив співпрацю, а й надав потужну підтримку. Завдяки цьому українська компанія продовжує працювати стабільно і може відкривати нові горизонти», — повідомили в компанії.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук