Coinbase почала блокувати акаунти користувачів з РФ

Читати на RU

Американська криптобіржа Coinbase почала закривати акаунти користувачів з росії. Раніше компанія повідомляла, що з 31 травня блокуватиме доступ до рахунків лише тим росіянам, що тримають на них понад $10 000. Однак, вже 23 травня клієнти криптобіржі з РФ, у яких на гаманцях зберігалися менші суми, отримали повідомлення про блокування, пише kod.ru.

  • Закриття рахунків Coinbase пояснює вимогами агентства з боротьби з фінансовими злочинами FinCEN. У повідомленнях до користувачів з росії йдеться про те, що їхні рахунки закриваються, оскільки «використовувалися у заборонених цілях». Про що саме йдеться — не сказано.
  • Користувачі, що отримали ці повідомлення, все ще можуть вивести свої кошти на зовнішні рахунки.
  • Раніше Coinbase підтримала економічні санкції, накладені на РФ у зв’язку з її війною проти України та заблокувала 25 000 гаманців, пов’язаних з росіянами та російськими компаніями.

У квітні обмежувати доступ користувачам з РФ почала компанія Binance, апелюючи до п’ятого пакета санкцій ЄС проти росії. З 25 квітня усі акаунти, на яких зберігаються криптоактиви вартістю понад 10 000 євро, заблоковані.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук