Nortal придбала ІТ-компанію Skelia, більша частина команди якої — українська

Читати на RU

Міжнародна компанія Nortal з головним офісом у Таллінні, що займається стратегічним консалтингом та впровадженням технологій, оголосила про придбання Skelia разом з її дочірніми компаніями у Східній Європі. Фінансові деталі угоди не розголошуються.

  • Nortal була заснована у 2000 році. На сьогодні вона налічує понад 1400 співробітників і має 20 офісів у Європі, США та на Близькому Сході. Команди Nortal надають послуги стратегічного консалтингу, розробки програмного забезпечення, продуктового і клієнтського досвіду, управління проектами та дизайну.
  • Skelia була заснована у 2008 році, вона спеціалізується на створення транскордонних ІТ та інжинірингових організацій. У команді — понад 350 співробітників, більшість з яких працюють в Україні та Польщі. Компанія обслуговує клієнтів у 10 країнах світу і працює через мережу офісів у країнах Бенілюксу, Польщі, Україні та США.
  • Радником Nortal у цій угоді виступила інвестиційна компанія Dragon Capital, радником Skelia — Oaklins Sweden.
  • Після завершення угоди Nortal і Skelia об’єднають свої зусилля для подальшого розвитку на ринках присутності, а також зосередяться на створенні додаткових можливостей для співробітників Skelia у Польщі та Україні, які тепер стануть частиною глобальної компанії.

Багато компаній нині скорочують свою діяльність в Україні або навіть залишають країну. Nortal і Skelia навпаки вірять в унікальне майбутнє України та силу її народу. Разом ми створимо кращі можливості міжнародного розвитку для працівників з України, — підкреслив генеральний директор і засновник Nortal Прійт Аламяе.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук