ЛУН запускає додаток Birb з пошуку житла у Британії

Читати на RU

Компанія ЛУН запустила свій продукт — iOS-додаток з пошуку житла Birb — на ринку Британії. Водночас він з’явився на Product Hunt (можете підтримати український сервіс).

  • Додаток називається Birb (не Bird), бо це слово-мем на позначення милих або смішних пташок. За словами Дениса Суділковського, маркетинг-директора ЛУН, назву для додатку обирали з-поміж сотні варіантів.

«Додаток пошуку житла в оренду Birb запускається в Лондоні. На одному з найскладніших та найконкурентніших ринків. Команда Birb — українська, продовжує працювати та підтримувати українську економіку», — повідомляє компанія.

  • За словами розробників, багато рішень на ринку додатків для оренди ускладнюють для користувача розуміння, де саме розташоване житло, а карти у таких додатках не завжди зручні для користування.
  • Розробники Birb відштовхувалися саме від цього і побудували додаток на основі мобільної карти, із додаванням штучного інтелекту, який прибирає дублікати оголошень, обробляє зображення тощо.
  • За словами команди, наразі у додатку представлені оголошення від агентств (посередників). Але в ідеалі у майбутньому Birb працюватиме так, що користувач обиратиме варіанти і не матиме взаємодіяти ані з агентствами, ані навіть із власниками житла.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук