«ПриватБанк» відновлює збільшення кредитних лімітів та продовжує пільгові умови кредитування

2
Читати на RU

З 1 червня 2022 року «ПриватБанк» відновлює збільшення кредитних лімітів та продовжує пільгові умови кредитування за кредитними картками. Про це AIN.UA повідомили в прес-службі банку.

Нагадаємо, з 1 березня до кінця травня у «ПриватБанку» діяли кредитні канікули та було знижено процентні ставки за кредитними картками. При цьому, банк не обмежив користування наявними кредитними лімітами.

  • Повідомляється, що з 1 червня 2022 року клієнти матимуть можливість відкрити нову кредитну картку чи збільшити ліміт кредитування за діючими картками, при цьому для них буде діяти знижена вдвічі процентна ставка.
  • Пільгові умови обслуговування зі ставкою 1,7% на місяць діятимуть до кінця серпня 2022 року, якщо клієнт вчасно вносить обов’язковий щомісячний платіж у розмірі 5% від суми заборгованості. В іншому випадку відсотки нараховуватимуться за стандартними ставками 3,4% (для карток «Універсальна Голд») та 3,5% (“для карток «Універсальна»).
  • Крім цього, особливі умови обслуговування після завершення кредитних канікул 1 червня 2022 року діятимуть також для військовослужбовців та осіб, що постраждали внаслідок військової агресії росії.

Як повідомляють представники банку, станом на кінець травня 2022-го кредитними програмами «ПриватБанку» користуються понад 9 млн українців. Загальна сума кредитування фізосіб на 1 березня становила понад 57 млрд грн. 

Раніше «ПриватБанк» відновив розстрочку – кредитування клієнтів за програмами «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка»:

Залишити коментар

Коментарі | 2

Пошук