Grammarly відкриває хаб в Берліні і наймає українців в Європі

Читати на RU

В Grammarly повідомили про початок найму в Європі та відкриття нового постійного хабу в Берліні.

  • Берлінський хаб стане п’ятим постійним хабом Grammarly, яка вже має хаби у Києві, Сан-Франциско, Нью-Йорку та Ванкувері.
  • В усіх локаціях компанія підтримує гібридний формат віддаленої роботи — члени команди можуть працювати дистанційно і зустрічатимуться раз на квартал у хабах для спільної роботи протягом кількох тижнів.
  • На сьогодні у Grammarly вже працює понад 700 людей і компанія продовжує розширювати глобальну команду в усіх локаціях, пропонуючи понад 100 відкритих вакансій.
  • Подаватися на вакансії в Німеччині, Польщі та Португалії компанія запрошує українську діаспору та українців, які тимчасово залишили Україну через війну.

Grammarly зберігає свій двоповерховий хаб у Києві на майже 300 робочих місць, але наразі він залишається зачиненим з міркувань безпеки. Усі нинішні та нові колеги в Україні поки що працюватимуть лише віддалено.

Зараз Grammarly продовжує надавати підтримку членам української команди в Україні та за кордоном — зокрема логістичну та фінансову. Усі члени команди Grammarly, які потребують додаткових вихідних днів для волонтерства або для того, щоб подбати про родину чи власне самопочуття, можуть узяти додаткову оплачувану паузу від роботи. За фахівцями, які стали до лав ЗСУ, зберігається їхня заробітна плата на 12 місяців.

Компанія Grammarly розробляє онлайн-платформу для допомоги в ефективній комунікації англійською мовою. Вона охоплює вебредактор, додатки для десктопа, браузерні розширення, мобільні клавіатури, додаток для iPad, надбудову для Microsoft Office, додаток для Windows та Maс, а також SDK для розробників.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук