Uber запустив безкоштовні поїздки до кордону з Польщею

Читати на RU

З червня 2022 року Uber запускає сервіс Uber Aid Shuttle у Львові. За допомогою неї юзери зможуть дістатися до кордону з Польщею та у зворотному напрямку. Про це AIN.UA повідомили представники Uber в Україні.

Як це працює

  • Послуга Uber Aid Shuttle доступна за маршрутом Львів – Шегині – Львів.
  • Як повідомляється, з Uber Aid Shuttle користувачі можуть забронювати до 4 місць у комфортабельному автобусі через додаток Uber у Львові. Місце відправлення – Львівський Приміський вокзал.
  • Поїздки за маршрутом з послугою – безкоштовні.
Зображення: AIN.UA

Як прокоментували в Uber, запуск послуги Uber Aid Shuttle у Львові має на меті допомогу у покритті необхідні транспортних потреб від Львова до прикордонного переходу Шегині та підтримку місцевим громадам впоратися з нестачею палива. Послугу назвали «тимчасовою».

«Uber продовжує підтримувати українські громади, у зв’язку з нестачею палива, тож ми раді повідомити про запуск нової ініціативи Uber Aid Shuttle у Львові. Це тимчасове рішення, яке допоможе людям легше пережити наявну паливну кризу та комфортно повернутися до України», — додає Івона Крук, представник Uber.

Нагадаємо, станом на 2 червня 2022 року Uber продовжує працювати у Києві, Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Вінниці, Чернівцях, Хмельницькому, Луцьку, Рівному та Кременчуці.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук