Ajax Systems виходить на ринок Австралії

Читати на RU

Український виробник систем безпеки Ajax Systems оголосив про старт продажів своїх продуктів в Австралії. Першим офіційним дистриб’ютором компанії на новому ринку стала NAS Australia.

“З самого початку команда експертів NAS Australia була нашим провідником на регіональному ринку з його складнощами та специфікою. З їхньою допомогою ми змогли підготуватися і вкотре розширити географію нашої присутності. Мережа представництв NAS Australia охоплює всю країну — з їхніми можливостями та з нашим продуктом світового рівня ми готові голосно заявити про себе на ринку безпеки Австралії”, – прокоментував Дмитро Щебетенко, регіональний директор з продажів, Середній Схід, Африка, Азіатсько-Тихоокеанський регіон

  • NAS Australia заснована в 1982 році та пропонує рішення для ТВ-сигналу, безпеки та індивідуального монтажу систем. NAS Australia співпрацює з багатьма брендами у сфері охоронного відеоспостереження, безпеки, контролю доступу, домашніх кінотеатрів, автоматизації для дому, а також у сфері корпоративного Wi-Fi та передавання даних.
  • Ajax Systems офіційно вийшла на австралійський ринок у 2022 році, коли отримала сертифікати FCC та IC. Сьогодні компанія працює над розширенням своєї присутності у тих регіонах світу, де використовується частота 915 МГц (США, Канаді, Австралії, Латинській Америці та Південно-Східній Азії).
  • Спеціально для місцевого ринку колір світлодіодного індикатора Ajax StreetSiren змінили на синій, оскільки в Австралії червоний колір зазвичай застосовується у пожежних датчиках.
  • У 2022 році українська Ajax Systems швидко масштабується на нові ринки. Так, в кінці травня компанія розпочала продаж продуктів на ринку Північної Америки. Першим офіційним партнером в регіоні стала SS&Si Dealer Network – один з лідерів серед дистриб’юторів рішень безпеки і низьковольтного обладнання в США.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук