WePlay Esports інвестувала в інфлуенсерську мережу OTK

Читати на RU

Компанія WePlay Esports інвестувала в інфлюнсерську мережу та медіакомпанію OTK (One True King). Згідно з умовами угоди, компанії стануть партнерами.

  • One True King відома тим, що організовує події, на яких виступають популярні стрімери з Twitch. 12 березня 2022 року ОТК здобула нагороду за найкращу організацію контенту у рамках The Streamer Awards.
  • WePlay – це кіберспортивна корпоративна група зі штаб-квартирою в Лос-Анджелесі та Києві. В Україні WePlay Esports проводить кіберспортивні події, зокрема мажор Dota Pro Circuit в 2021 році.
  • Усіх умов угоди не розкривають, однак у WePlay кажуть, що партнерство прискорить здійснення стратегічної мети компанії – ширше охоплення американського ринку.

«Партнерство WePlay Esports з OTK – це співпраця між однією з найкращих у світі кіберспортивних продакшен-компаній та одним із провідних експертів стримінгової індустрії. Ми віримо, що це відкриє нам нові захопливі можливості для взаємного розвитку та підвищення рівня медіаконтенту в ігровій індустрії», – каже Максим Білоногов, chief visionary officer та генеральний продюсер WePlay Esports.

Редакція AIN.UA попросила Івана Данішевського, керівника ESM.One, прокоментувати угоду та пояснити інвестицію WePlay.

«Активна молодь із сотнями тисяч глядачів та дикими ідеями в голові плюс супер солідний продакшн із великим фінансово-операційним офісом – це гарні задатки для сильного партнерства. Упевнений, що команди разом зосередяться на популярних подіях із конкретною монетизацією. Я думаю, це 10-20 мільйонів виручки вже у пілотний рік співпраці.

Ігри на яких росте OТК з гарною та платоспроможною аудиторією. Той-таки World of Warcraft роками привчає регулярно платити. OТК+WP має чудовий шанс дати цим людям багато гарних розваг за хороші гроші. Анонс на стримі хедлайнера – asmongold – зібрав 121 тисячу унікальних глядачів у піку», – каже Данішевський.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук