500 000 гривень допомоги для своїх клієнтів з Маріуполя від «АНЦ»

Слідуючи своїй місії та цінностям, аптечний холдинг «АНЦ» надає допомогу тим, хто опинився у складній ситуації через війну. Так, в підтримку своїх клієнтів з незламного Маріуполя, компанія перерахувала 500 000 гривень на їх бонусні рахунки. За ці кошти маріупольці можуть придбати ліки та товари для здоров’я в понад 1000 аптек «АНЦ», «Копійка», «ШАР@» або «Благодія» в будь-якому місті України.

Маріуполь, місто з населенням майже півмільйона людей, що переживає окупацію, повне руйнування та гуманітарну катастрофу. Для більшості з них війна залишила невиліковну травму: лишила домівок, змусила переїхати в безпечні міста України та принесла величезні втрати в їх сім’ї. 

«Ми завжди були й будемо клієнтоорієнтованими аптеками. “Турбота про великих та малих” – це не просто наш слоган та гучні слова: за умов жорсткої війни для клієнтів важлива не тільки аптека, що працює та наявність ліків, а й можливість отримати підтримку, коли в цьому є потреба. Це і є наша цінність для наших клієнтів», — зазначає директор з маркетингу В’ячеслав Сауц

Нинішня ситуація спонукає нас бути добрішими один до одного, знаходити шляхи та ресурси для допомоги. Всі українці, волонтери та бізнеси, як одна рушійна сила об’єднані заради однієї мети — перемогти та відновити мир та звичне життя!

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук