Останній день продажу марок «Русскій корабль… ВСЬО» – де купити онлайн

Читати на RU

10 червня стартував останній день продажу марок «Русскій воєнний корабль… ВСЬО». Купити марки можна у відділеннях «Укрпошти», а також онлайн. AIN.UA надає перелік майданчиків нижче:

Попередні онлайн-замовлення обробляються. Смілянський наголосив, що якщо ви ще не отримали свою марку – це лише питання часу.

За словами СЕО «Укрпошти» Ігора Смілянського, цього разу на онлайн-продажі виділили більшу кількість марок, ніж в перший день продажів. Частина коштів з онлайн-замовлень буде передана на реалізацію благодійних проєктів та підтримку ЗСУ.

Через шалений попит залишаються обмеження — 2 аркуші та по 5 конвертів і листівок в одні руки. Разом з марками тепер можна буде придбати брендовані футболки, світшоти, кепки та магніти.

Продаж серії «Русскій воєнний корабль… ВСЬО» стартував 24 травня. На сьогодні продано більше 3 млн марок. Загалом реліз серії склав 5 млн одиниць.

Це – остаточний розпродаж філателістської продукції з ілюстрацією Бориса Гроха. Нових релізів марок з кораблем не буде, але в «Дії» вже йде голосування за дизайн марок «Доброго вечора, ми з України».

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук