Українці можуть купити ліки на Liki24 зі знижкою 50%

Читати на RU

Команда Liki24 запустила платформу, на якій українці можуть отримати необхідні ліки вдвічі дешевше. Охочі можуть задонатити кошти, які покривають знижку. Про це написав співзасновник компанії Антон Аврінський.

  • Нова платформа — це громадська організація «Ліки для України», яка витрачає всі свої гроші тільки на компенсацію вартості ліків. 
  • Її мета — покрити 50% вартості ліків для українців. А також дати можливість зробити донат і підтримати інших. 
  • Скористатись допомогою можна в застосунку Liki24.
  • Для донату потрібно перейти за посилання, вибрати необхідну суму, натиснути «Зробити внесок» і оплатити карткою.

«Спочатку ми надали в фонд свої власні гроші і гроші перших партнерів. Вже понад 4000 українців скористалися допомогою фонду. І ми витратили понад 2 млн грн тільки на це», — пише Аврінський.

Для компаній-партнерів, які роблять корпоративні донати, зробили спеціальний дашборд. Він демонструє в режимі реального часу, в які міста прямують ліки з покриттям з фонду.

Платформа націлена на українців, які через втрату роботу або зниження доходу не можуть забезпечити свої базові потреби у ліках.

Фото з публікації Антона Аврінського

З початку березня Liki24 запустили напрямок гуманітарної допомоги. Для цього побудували окремий логістичний центр, який приймає і сортує ліки партнерів з ЄС і США. А далі ці товари замовляють Українці і безкоштовно отримують в усіх регіонах України. Такою допомогою скористалися вже понад 40 000 сімей.

Дуже багато ліків в гуманітарній допомозі є в наявності в українських аптеках і більше того, часто виробляються в Україні. А те, що потрібно і чого немає в українських аптеках не надсилають.

«Відповідно доставляються товари з інших країн замість того, щоб купувати ці товари у українських виробників і з місцевих аптек. Це погано впливає на економіку в довгостроковій перспективі», — каже підприємець.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук