PayPal продовжить працювати в Україні, але поверне комісії — Федоров

Читати на RU

Після 30 червня для користувачів PayPal в Україні з’явиться звичайна комісія, як для усіх клієнтів. Сам сервіс теж продовжить працювати, не дивлячись на чутки, що банківська ліцензія була лише до кінця червня. Про це повідомив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у інтерв’ю для видання «Економічна правда».

  • У березні з’явилася інформація, що акаунти PayPal в Україні прийматимуть кошти лише до 30 червня нібито через те, що банківська ліцензія для роботи системи в Україні тимчасова.
  • Федоров пояснив, що його міністерство зробило офіційний запит до PayPal і вони не підтвердили цю інформацію.
  • Міністр також повідомив, що після 30 червня з’явиться звичайна комісія для всіх клієнтів, але все продовжить працювати. Раніше її не було, адже сервіс відключив її на знак підтримки до України.

«У Давосі ми зустрілися з Деном Шульманом, CEO PayPal. Ми з ним спілкувалися і я в нього просив, аби для юридичних осіб також з’явилася можливість використовувати PayPal. Щоб наші інтернет-магазини, наші виробники могли продавати всьому світу, приймаючи гроші на PayPal», — сказав Федоров.

17 березня компанія PayPal повідомила, що запускає свій сервіс Р2Р-переказів в Україні. Таке рішення прийняли через війну в Україні. Довгий час PayPal дозволяла лише вихідні транзакції з України. Відтепер сервіс буде надаватися українцям у повному обсязі. Однак вже у квітні деякі українські банки блокували спроби поповнити свої рахунки або перекази у цих системах, посилаючись на обмеження НБУ.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук