Веб-версія Photoshop стане безкоштовною

Читати на RU

Adobe розпочала тестування безкоштовної веб-версії Photoshop і планує відкрити сервіс для всіх користувачів. Таким чином компанія буде знайомити користувачів із програмою, пише The Verge.

  • Зараз компанія тестує безкоштовну версію в Канаді, де користувачі можуть отримати доступ до веб-версії Photoshop через безкоштовний обліковий запис Adobe.
  • Сервіс безкоштовний, однак з часом можуть вимкнути деякі функції, які будуть виключно для платних користувачів.
  • У вільному доступі залишаться основні функції Photoshop. Щоправда в Adobe не уточнили, які саме.

Adobe вперше випустила свою веб-версію Photoshop у жовтні, надавши спрощену версію програми. В програмі працювали шари та основні інструменти редагування. Adobe створила його насамперед як інструмент для спільної роботи і редагування. Протягом кількох місяців Adobe внесла кілька оновлень.

Мета Adobe полягає в тому, щоб зробити додаток більш доступним і потенційно залучити користувачів, які захочуть платити за повну версію в майбутньому. Компанія пішла аналогічним шляхом з низкою своїх мобільних додатків, включаючи Fresco і Express.

Сьогодні Adobe також представила новий нейронний фільтр на основі штучного інтелекту, який з’явиться у Photoshop. Новий фільтр «відновлення фотографій» може обробити побиту пожовклу фотографію, автоматично очистити подряпини та відновити частину її кольору.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук